Financiering - zakelijk

Lenen kost geld

U kunt bij ons terecht voor nieuwe auto's en gebruikte auto's. Maak hieronder uw keuze om te zien welke financiële producten voor u interessant zijn.

Nieuwe auto

Als u uw nieuwe auto zakelijk gaat rijden, kunt u kiezen voor leasen of zakelijk financieren. Het grootste verschil is dat in het geval van leasen u niet in een auto investeert en dat alle kosten in de leaseprijs inbegrepen zijn (mobiliteit en gemak). Als u zakelijk financiert, dan investeert u wel in de auto. U activeert uw auto dan op uw balans. Als u zakelijk financiert, kunt u kiezen voor een vaste looptijd en rente (duidelijkheid) of voor boetevrij inlossen wanneer u wilt (flexibiliteit).

Gebruikte auto

Als u uw auto zakelijk financiert, dan investeert u in de auto. U activeert uw auto daarom op uw balans. U kunt kiezen voor een vaste looptijd en rente (duidelijkheid) of voor boetevrij inlossen wanneer u wilt (flexibiliteit).

Wilt u meer informatie over één van deze zakelijke producten? Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Kom daarom eens langs en laat ons de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.