Over ons

Wij zijn een all-round autobedrijf waar u voor aanschaf van een auto terecht kunt, maar ook voor onderhoud en reparatie van uw auto.

Onze werkplaats is uitgerust met moderne equipment zoals;

  • - Airconditioningstation voor vullen/repareren airco
  • - uitleesapparatuur voor het uitlezen/wissen van - elektrische storingen enz

Wij zijn een jong en gemotiveerd team wat werkzaam is geweest in alle takken van de autobranche. Voor wij ons eigen bedrijf zijn begonnen zijn wij werkzaam geweest bij in totaal 16 automerken om van nagenoeg het hele Nederlandse wagenpark de ins en outs te weten.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de diverse merken waaronder Mercedes, Alfa Romeo, BMW, Volkswagen, Audi en Seat. Naast onze specialisatie kunnen wij voor u natuurlijk al het reguliere onderhoud en de bijbehorende werkzaamheden uitvoeren aan alle merken, daar wij de afgelopen jaren fors geïnvesteerd hebben in diagnose-apparatuur voor 90% van het totale wagenpark.

Binnen ons bedrijf hebben wij ook een specialist voor airco-systemen en auto´s met een automatische versnellingsbak. In onze werkplaats hebben wij ook een APK-straat waar wij plus/minus 1600 APK-keuringen per jaar uitvoeren. Wij werken samen met diverse onderdelen leveranciers waardoor wij 5 maal per dag aanvoer van de bestelde delen krijgen, dit zijn alleen eerste montage materialen.

Wij hopen u een dezer dagen te mogen ontvangen binnen ons bedrijf zodat wij u de service kunnen geven die u verdient.